9. Tehnološki dan
PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 
9. Tehnološki dan
Ljubljana, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenijebusiness-startup_1
Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS organizira v petek, 16. septembra 2011, že 9. tehnološki dan v okviru projekta Innovation 2020 in INO-11. Namen dogodka je znanja in inovacij iz znanstvene sfere v gospodarstvo.

Glavne teme: energetika, okoljske tehnologije, informacijsko komunikacijske tehnologije, novi materiali in drugo.

Tokrat bo tehnološki dan v Ljubljani, na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, v veliki dvorani na Celovški 69. Dogodek je organiziran v sklopu aktivnosti projekta Innovation 2020.

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava do najkasneje 5. septembra 2011 oziroma do zapolnitve prostih mest. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , tel.: 040 309 380 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , tel.: 031 318 890.
Priponke:
Prenesi to datoteko (V_A_B_I_LO_9_TEHNOLOKI_DAN_v2.pdf)Vabilo in program[ ]338 Kb
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si