SDVT
PDF natisni E-pošta
Slovensko društvo za varilno tehniko: Slovensko društvo za varilno tehniko (SDVT) je član Mednarodnega instituta za varjenje in Evropske varilske federacije, v Sloveniji pa je za delovanje v njegovem imenu pooblaščen Institut za varilstvo.

Ime društva in Logotip:

Slovensko društvo za

varilno tehniko

http://www.drustvo-sdvt.si/

ni_slike

Sedež društva:  

SDVT - Slovensko društvo za varilno tehniko

Ptujska 19

SI-1000 Ljubljana

Slogan društva:

Slovensko društvo za varilno tehniko (SDVT) je član Mednarodnega instituta za varjenje in Evropske varilske federacije, v Sloveniji pa je za delovanje v njegovem imenu pooblaščen Institut za varilstvo.

Kratek opis društva:

Slovensko društvo za varilno tehniko (SDVT) je član Mednarodnega instituta za varjenje in Evropske varilske federacije, v Sloveniji pa je za delovanje v njegovem imenu pooblaščen Institut za varilstvo.

Ključne dejavnosti:

Varilna tehnika

Naši člani so usposobljeni na področju:

Varilne tehnike

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Slovensko društvo za varilno tehniko je izdajatelj revije Varilna tehnika.

Kontakt:

Predsednik:

dr. Gabrijel Rihar

Telefon:

Faks:

Telefon:

+386 1 28 09 430

+386 1 28 09 441

+386 1 28 09 422 

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Spletna stran:

http://www.drustvo-sdvt.si/

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si