SDMPT
PDF natisni E-pošta
Slovensko društvo za merilno in procesno tehniko: Društvo povezuje strokovnjake nevladnih organizacij za interakcijo z vladnimi institucijami.

Ime društva in Logotip:

Slovensko društvo za

merilno in procesno tehniko

ni_slike

Sedež društva:  

SDMPT - Slovensko društvo za merilno in procesno tehniko

Dunajska cesta 10

SI-1000 Ljubljana

Slogan društva:

Slovensko društvo za merilno in procesno tehniko.

Kratek opis društva:

Društvo povezuje strokovnjake nevladnih organizacij za interakcijo z vladnimi institucijami.

Ključne dejavnosti:

Na področju merilne in procesne tehnike

Naši člani so usposobljeni na področju:

Merilne in procesne tehnike

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Slovensko društvo za merilno in procesno tehniko.

Kontakt:

Predsednik:

dr. Janko Drnovšek

Telefon:

Faks:

+386 1 439 44 40

+386 1 431 31 49

E-pošta:

/
Spletna stran:

Brez [/]

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si