DVO Domžale-Kamnik
PDF natisni E-pošta
Društvo za varstvo okolja Domžale-Kamnik:V okviru delovanja vsebinske mreže pričakujemo naslednje aktivnosti,kot so vključevanje v aktivnosti za varčnejšo rabo energije in gradnjo okolju prijaznih zgradb ter inženirskih objektov in drugih posegov v prostor.

Ime društva in Logotip:

Društvo za varstvo okolja

Domžale-Kamnik

dvo_domzale_kamnik

Sedež društva:  

DVO Domžale-Kamnik - Društvo za varstvo okolja Domžale-Kamnik

Adamičeva 7

SI-1230 Domžale

Slogan društva:

Društvo za varstvo okolja Domžale-Kamnik.

Kratek opis društva:

V okviru delovanja vsebinske mreže pričakujemo naslednje aktivnosti,kot so vključevanje v aktivnosti za varčnejšo rabo energije in gradnjo okolju prijaznih zgradb ter inženirskih objektov in drugih posegov v prostor.

Ključne dejavnosti:

Varčna raba energije

Gradnja okolju prijaznih zgradb

Naši člani so usposobljeni na področju:

Rabe energije

Gradnje okolju prijaznih zgradb

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Društvo za varstvo okolja Domžale-Kamnik

Kontakt:

Predsednik:

Jože Nemec

Telefon:

 /

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Spletna stran:

 /

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si