DAO
PDF natisni E-pošta
Društvo arhitektov Obale: DAO aktivno sodeluje pri strokovnem svetovanju priprave gradiva za akreditacijo Fakultete za grajeno okolje Univerze na Primorskem, ki bo ključnega pomena pri izobraževanju bodočih kadrov s področja grajenega okolja.

Ime društva in Logotip:

Društvo arhitektov Obale

http://www.d-a-o.si/

dao

Sedež društva:  

DAO - Društvo arhitektov obale

Cesta Zore Perello Godina 2

SI-6000 Koper, Slovenija

Slogan društva:

DAO aktivno sodeluje pri strokovnem svetovanju priprave gradiva za akreditacijo Fakultete za grajeno okolje Univerze na Primorskem, ki bo ključnega pomena pri izobraževanju bodočih kadrov s področja grajenega okolja.

Kratek opis društva:

DAO aktivno sodeluje pri strokovnem svetovanju priprave gradiva za akreditacijo Fakultete za grajeno okolje Univerze na Primorskem, ki bo ključnega pomena pri izobraževanju bodočih kadrov s področja grajenega okolja. Gre za razvoj novih znanj ter krepitve raziskovanja ter povezovanja nevladnega sektorja (DAO) z Univerzo na Primorskem.

Ključne dejavnosti:

Obvestila

Sestanki

Dogodki

Natečaji

Razgrnitve

Delavnice

Naši člani so usposobljeni na področju:

Arhitekture

Strokovnega svetovanja

Priprave gradiva

Razvoja in novih znanj

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Društvo arhitektov Obale

Kontakt:

Predsednik:

doc.dr.Boštjan Bugarič

Telefon:

+386 40 553 808

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Spletna stran:

http://www.d-a-o.si/

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si