Vabilo na delavnico - Prostovoljno certificiranje monterjev za požarno zaščito stavb kot možne oblike usposabljanja oziroma licenciranja izvajalcev gradbenih in instalacijskih del s strani NVO
Prispeval Administrator    Četrtek, 25 Marec 2010 06:48    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS)

 V A B I   N A   D E L A V N I C O

»Prostovoljno certificiranje monterjev za požarno zaščito stavb kot možne oblike usposabljanja oziroma licenciranja izvajalcev gradbenih in instalacijskih del s strani NVO«

 

dne 29. marca 2010 ob 17:00 uri 

v predavalnici I/1 na Fakulteti za strojništvo, Ljubljana, Aškerčeva 6

 Program:

 

  1. 1.    Predstavitev Slovenskega združenja za požarno varstvo (SZPV)pozarna_varnost_1
  2. 2.    Pomen požarnega varstva
  3. 3.    Primer prostovoljnega certificiranja monterjev za požarno zaščito
  4. 4.    Razno - razprava - vprašanja in odgovori

 

  (Na delavnici bo izvedena Anketa o sodelovanju NVO - »država«, zbrali bomo predloge in pobude za izboljšanje stanja na tem področju ter »ocenili« izvedeni dogodek!)

 

Delavnica je namenjena NVO, ki delujejo na področju tehnike, varstva pred požari, varstva zdravega življenskega okolja, zdravja ljudi, skrbijo za kvaliteto življenja in podobno. Mreža strokovnega tehničnega nevladnega sektorja nudi jasne informacije za boljše razumevanje problematike, ki se obravnava v postopkih v katerih odloča »država«, s tem prispeva k boljšim končnim odločitvam.

V veliko pomoč organizatorju bi bila vaša predhodna prijava (e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , telefaks: 01 426 10 42, tel.: 01 425 47 57).

  

Priponke:
Prenesi to datoteko (vabilo_pozarno_varstvo.pdf)Vabilo za požarno varstvo[Vabilo za požarno varstvo]251 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 05 April 2010 12:00 )
 

Za dodajanje komentarjev je potrebna registracija oziroma prijava v portal MINVO!

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si