Minimalne zahteve požarne varnosti
Prispeval Administrator    Petek, 14 Maj 2010 00:00    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Vsebinapozarna_varnost_1

Po uvodu, v katerem bodo razložene osnove razvoja požara v stavbah, bodo predstavljene potencialne požarne nevarnosti zaradi posameznih tipičnih dejavnosti v posameznih vrstah objektov. Sledila bo kratka predstavitev slovenske in evropske zakonodaje na področju gradbenih proizvodov in vgradnje proizvodov za požarno zaščito stavb.

V osrednjem delu bo predstavljena tehnična smernica TSG-01-001 Požarna varnost v stavbah, ki določa minimalne zahteve požarne varnosti v stavbah.

Predavatelji

Milan HAJDUKOVIĆ, univ.dipl.inž.str.
Aleksander ŠPEC, univ.dipl.inž.el.
mag. Aleš DRNOVŠEK, univ.dipl.inž.el. - ISKRA PRINS d.d. LJUBLJANA
Janez GODNOV, dipl.inž.str.
Jože OBLAK, univ.dipl.inž.str.
mag. Jože JANEŽIČ, univ.dipl.inž.str.

Datum
27.5.2010

Lokacija
IZS, Jarška cesta 10b, Ljubljana

Program izobraževanja

12:00 Minimalne zahteve PV - 1.del
Milan HAJDUKOVIĆ, univ.dipl.inž.str.
13:00 Minimalne zahteve PV - 2.del
Aleksander ŠPEC, univ.dipl.inž.el.
14:00 Minimalne zahteve PV - 3. del
mag. Aleš DRNOVŠEK, univ.dipl.inž.el. - ISKRA PRINS d.d. LJUBLJANA
15:00 Minimalne zahteve PV - 4. del
Janez GODNOV, dipl.inž.str.
16:00 Minimalne zahteve PV - 5.del
Jože OBLAK, univ.dipl.inž.str.
17:00 Minimalne zahteve PV - 6. del
mag. Jože JANEŽIČ, univ.dipl.inž.str.

Opis
Udeleženci izobraževanja bodo prejeli potrdilo o udeležbi na seminarju.
V skladu s Pravilnikom o dodatnem prostovoljnem strokovnem izpopolnjevanju članov IZS je izobraževanju dodeljenih 5 točk.

Kotizacija
Kotizacija na izobraževanju za člane Inženirske zbornice Slovenije znaša 80,00 EUR z vštetim DDV.
Za zaposlene v podjetjih, ki so vpisana v seznam projektivnih in geodetskih podjetji, ki ga vodimo na Inženirski zbornici Slovenije, ki niso člani IZS, znaša kotizacija 120,00 EUR z vštetim DDV, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 200,00 EUR z vštetim DDV.
Račun za plačilo kotizacije bomo izstavili po opravljenem izobraževanju.
Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane IZS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Več>>
Kliknite tukaj...

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 05 April 2010 11:58 )
 

Za dodajanje komentarjev je potrebna registracija oziroma prijava v portal MINVO!

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si