DSIT Ljubljana
PDF natisni E-pošta
Društvo strojnih inženirjev in tehnikov Ljubljana: Društvo deluje v okviru Zveze strojnih inženirjev Slovenije. Na lokalnem nivoju združuje strokovnjake strojne stroke z namenom splošne afirmacije strojništva v RS.

Ime društva in Logotip:

Društvo strojnih inženirjev

in tehnikov Ljubljana

ni_slike

Sedež društva:  

DSIT Ljubljana - Društvo strojnih inženirjev in tehnikov Ljubljana

Karlovška cesta 3

SI-1000 Ljubljana

Slogan društva:

DSITL - Društvo strojnih inženirjev in tehnikov Ljubljana.

Društvo deluje v okviru Zveze strojnih inženirjev Slovenije. Na lokalnem nivoju združuje strokovnjake strojne stroke z namenom splošne afirmacije strojništva v RS.

Kratek opis društva:

Društvo deluje v okviru Zveze strojnih inženirjev Slovenije. Na lokalnem nivoju združuje strokovnjake strojne stroke z namenom splošne afirmacije strojništva v RS.

Ključne dejavnosti:

Organiziranje strokovnih ekskurzij v podjetja doma in v tujini

Naši člani so usposobljeni na področju:

Strojništva

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Društvo so včlanjeni poleg delovno aktivnih strokovnjakov strojne stroke iz industrije tudi upokojeni strokovnjaki , ter študentje srednjih , višjih in visokih šol strojne usmeritve.

Kontakt:

Predsednik:

Andrej Sušnik

Telefon:

+386 41 210 649

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Spletna stran:

Objave v okviru spletnih strani ZSIS

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si