EMO Hannover 2013
Prispeval Administrator    Četrtek, 18 April 2013 21:29    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 
 image002 image003

Vabilo

{attachments}

Spoštovani,

predstavništvo Deutsche Messe AG, Slovensko-nemška gospodarska zbornica in Združenje nemških proizvajalcev strojnih orodij (VDW) vas vljudno vabimo na novinarsko konferenco

EMO Hannover 2013.
Srečanje bo potekalo

v ponedeljek, 22. aprila 2013, ob 11:15
v hotelu Cubo,
Slovenska cesta 15, Ljubljana.

Referenti:
- Gospod Christoph Miller - Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken e.V. (VDW),
- gospod Hartwig von Saß - Deutsche Messe AG,
- primer dobre prakse slovenskega podjetja in možnosti za ostala podjetja.

Po zaključku predstavitve, ki bo trajala okvirno eno uro, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite k izmenjavi mnenj in navezavi medsebojnih stikov, ob kosilu, v restavraciji hotela Cubo. Zagotovljeno je tudi brezplačno parkiranje.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali preko telefona: 01 252 88 54.

Za vse dodatne informacije smo vam seveda na voljo.

Veselimo se srečanja z vami.

Danijel Gostenčnik
Vodja predstavništva Deutsche Messe AG za Slovenijo
Prosimo vas, da nam odgovor pošljete do petka, 19. aprila 2013.

{attachments}

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo_EMO_2013.pdf)Vabilo EMO 2013[ ]68 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 18 April 2013 21:32 )
 

Za dodajanje komentarjev je potrebna registracija oziroma prijava v portal MINVO!

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si