Slavnostna akademija in mednarodna konferenca inženirjev strojništva
Prispeval Administrator    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 155
SkromnoOdlično 
 
slavnostna_akademija_napoved_3

SLAVNOSTNA AKADEMIJA IN MEDNARODNA KONFERENCA INŽENIRJEV STROJNIŠTVA

Cankarjev dom, Ljubljana, Slovenija
29. in 30. November 2011

Spoštovani,

Zveza strojnih inženirjev Slovenije bo 29. in 30. Novembra 2011 organizirala slavnostno akademijo in mednarodno konferenco inženirjev strojništva, na kateri bodo predstavljeni dosežki slovenskega inženirstva in razvojno-raziskovalne dejavnosti v strojništvu, ključni nosilci znanja doma in v tujini ter naša najpomembnejša podjetja na tem področju.

Tematski sklopi konference:

- Razvoj naprednih tehnologij
- Uveljavljanje naprednih tehnologij
- Financiranje novih tehnologij
- Prenos znanja


Tukaj si lahko ogledate vabilo ter najavljene znanstvene in strokovne prispevke na Mednarodni koferenci. 

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si