3. Znanstvena konferenca: "Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2011"
Prispeval Administrator    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 19
SkromnoOdlično 

image_24_m 

 

17.-18.11.2011
3. ZNANSTVENA KONFERENCA: ZNANJE IN POSLOVNI IZZIVI GLOBALIZACIJE V LETU 2011

Celje, Lava 7
Fakulteta za komercialne in poslovne vede vabi na tretjo mednarodno znanstveno konferenco z delovnim naslovom Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2011.
Na tematsko različnih plenarnih delih in organiziranih sekcijah se bodo predstavili številni različni raziskovalci in strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih držav in ki so prav tako kot naši sodelavci zainteresirani za izmenjavo rezultatov svojih raziskav in za ustvarjanje novega vrhunskega znanja s področij ekonomije, komerciale, poslovne informatike in turizma. Hkrati je to izvrstna priložnost, da se v raziskovalno razvojno delo vključijo študentje s svojimi projekti in se preizkusijo v strokovnih debatah.
Tematske sekcije konference so:


•    Sodobne rešitve v poslovni informatiki in e-poslovanju
•    Trendi kakovosti v izobraževanju in management znanja
•    Turizem in izzivi trajnostnega razvoja
•    Aktualni vidiki podjetništva in trženja
•    Izzivi na področju financ, računovodstva in bančnega sektorja
Delovna jezika konference sta angleški in slovenski.
•    Pomembni datumi:
do 20. avgusta 2011 - oddaja referata
•    30. september 2011 - obvestilo avtorjem o sprejetju referata v roku enega meseca od oddaje referata
•    10. oktober 2011 - oddaja končne različice referata in prijava na konferenco
Natančen program konference bo objavljen predvidoma v sredini oktobra 2011.

Več o konferenci tukaj.

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si