Mednarodni seminar: Iskanje ciljev in usmeritev za obnovo vodotokov in vodnih ekosistemov
Prispeval Administrator    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 38
SkromnoOdlično 
business-startup_116.11.2011
MEDNARODNI SEMINAR: ISKANJE CILJEV IN USMERITEV ZA OBNOVO VODOTOKOV IN VODNIH EKOSISTEMOV
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče

 

V okviru priprav na 6. Svetovni Forum o Vodah, bo v času od 16. do 18. novembra 2011 potekal mednarodni seminar »ISKANJE CILJEV IN USMERITEV ZA OBNOVO VODOTOKOV IN VODNIH EKOSISTEMOV« (FORGING TARGETS AND SOLUTIONS FOR RIVERS AND WATER ECOSYSTEM RESTORATION), ki ga organizira Inštitut za vode Republike Slovenije (IzVRS) v sodelovanju z vodilnimi evropskimi organizacijami s področja obnove voda.

Tematika foruma bo predstavljena na novinarski konferenci na Gospodarskem razstavišču (dvorana Urška, U1, drugo nadstropje) s pričetkom ob 12.30 uri.

Več informacij na: http://www.izvrs.si/ftsrwer/.

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si