6. Slovenski forum inovacij
PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 
22.- 23. 11.2011
6. Slovenski forum inovacij

Ljubljana, Gospodarsko raztaviščeInfo_partsinfo

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo organizira 6. Slovenski forum inovacij, s katerim združuje inovativni potencial Slovenije – podjetja, posameznike, mlade, raziskovalne in druge podporne institucije ter drugo zainteresirano javnost.

Prijavite in predstavite lahko svojo inovacijo: proizvod, storitev ali poslovni model, in kandidirate za izbor za 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.

Rok prijave je do 12. septembra 2011, do 24. ure.

Izbor med najboljše prinaša:

• brezplačno predstavitev vaše inovacije na samostojni razstavni stojnici v okviru dvodnevnega dogodka 6. Slovenski forum inovacij,
• izdelan predstavitveni plakat o inovaciji, ki ga po končani prireditvi avtor inovacije zadrži zase,
• javno predstavitev avtorja in inovacije, v živo na odprtem odru na dogodku,
• predstavitev inovacije v elektronskem katalogu na spletnem portalu www.foruminovacij.si ,
• predstavitev inovacije v tiskanem katalogu, opisno in s sliko inovacije.

6. Slovenski forum se bo odvijal 22. in 23. novembra 2011, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani. Za obisk dogodka bo omogočen prost vstop za vse obiskovalce. Več informacij in možnost brezplačne prijave inovacije na www.foruminovacij.si.
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si