Mednarodna konferenca o tujih neposrednih investicijah
PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

Mednarodna konferenca o tujih neposrednih investicijah
Ljubljana, Grand Hotel Unionworking_capital


JAPTI ter Slovenija Times v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo Republike Slovenije organizira dvodnevni poslovni vrh, posvečen tujim investicijam. Mednarodna konferenca o tujih neposrednih investicijah (FDI Summit Slovenia 2011) tokrat poudarja razvojni potencial Slovenije kot regionalni »hub« za Srednjo in JV Evropo. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Dogodek je namenjen tudi poslovnemu mreženju in priložnostih za stik z vodilnimi poslovneži iz regije, visokimi vladnimi uradniki, obstoječimi tujimi investitorji in zainteresiranim za vstop na slovenski trg. Konferenca bo potekala 13. in 14 oktobra 2011 v Ljubljani in je organizirana pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, dr. Danila Türka.

Več informacij o konferenci najdete na spletnem naslovu: http://www.fdi.si/.

Priponke:
Prenesi to datoteko (FDI_Summit_Slovenia_2011_Brochure_eng.pdf)Vabilo in program[ ]1454 Kb
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si