Baterija - srce električnega avtomobila
Prispeval Administrator    Četrtek, 14 April 2011 14:14    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 2
SkromnoOdlično 
VABILOvabilo

Vljudno vas vabimo na strokovno srečanje z naslovom
'BATERIJA – SRCE ELEKTRIČNEGA AVTOMOBILA',
na katerem bomo odgovarjali na vprašanja o varnosti in zanesljivosti električnih vozil.
Srečanje bo potekalo v četrtek, 5. maja 2011 ob 13. uri v Veliki predavalnici Kemijskega inštituta na Hajdrihovi 19 v Ljubljani.

Ob koncu uradnega dela vas vabimo še na neformalni pogovor o vsem, kar vas v zvezi z baterijo za električni avto zanima.
Veselimo se srečanja z vami.

Prof. dr. Miran Gaberšček
direktor Centra odličnosti nizkoogljične tehnologije

Zaradi lažje organizacije, nam vašo potrditev prosim pošljite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefon 01 47 60 414.

V Ljubljani, 11. aprila 2011
Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 14 April 2011 14:19 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si