Kako vplivati na odločitve strank?
Prispeval Administrator    Sreda, 06 April 2011 19:18    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

Philip Hesketh - svetovna avtoriteta na področju vplivanja na nakupne odločitve: poslovna_priloznost
Kako vplivati na odločitve strank?
Prepričajte več strank za sodelovanje z vami in jih obdržite na dolgi rok!

Ali ste vedeli, da obstajajo posebni psihološki pristopi, ki vam pri prodaji omogočajo večjo prepričljivost in lažje vplivanje na odločitve vaših strank?

Ste vedeli, da te pristope in tehnike uporablja le peščica prodajnikov, ki zato pridobijo več strank in si zagotovijo tudi dolgoročno sodelovanje z njimi?

Na seminarju boste prejeli konkretne tehnike, ideje in orodja, s katerimi boste pri prodaji bolj prepričljivi ter boste znali graditi trdne dolgoročne odnose s svojimi strankami.

Za prevajanje v slovenščino bo poskrbljeno.

Preberite vse in še več na domači strani

 

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 06 April 2011 19:22 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si