Razstava umetnost revije Der spiegel: pet desetletij naslovnih ilustracij
Prispeval Administrator    Četrtek, 31 Marec 2011 17:03    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

30.03.-02.05.,
RAZSTAVA UMETNOST REVIJE DER SPIEGEL: PET DESETLETIJ NASLOVNIH ILUSTRACIJ

Kdaj: sreda, 30.3.2011 ob 19.00 do ponedeljek, 2.5.2011
Kje: Muzej za arhitekturo in oblikovanje, grad Fužine, Pot na Fužine 2, Ljubljana
Prireditelj: Muzej za arhitekturo in oblikovanje
(dogodki prireditelja)
Vstopnina: odrasli: 3,00 €; šolska mladina, študentje, upokojenci: 1,5 €, predšolska mladina, invalidi, brezposelni, spremljevalci, novinarji s Press kartico: brezplačno
 razstava_umetnostne_revije


Vir: www.napovednik.com

 Muzeju za arhitekturo in oblikovanje bo od 30. marca dalje na ogled razstava Umetnost revije Der Spiegel, ki predstavlja pregled petih desetletij naslovnih ilustracij revije. Dan pred otvoritvijo bo o svojih izkušnjah spregovoril Stefan Kiefer, dolgoletni umetniški direktor naslovnic revije in kustos razstave. Producent razstave in predavanja je Zavod za kreativno produkcijo Emzin. 

Vir: Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Napovednik.com

Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 31 Marec 2011 17:06 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si