Biometrična denarnica prepozna svojega lastnika
Prispeval Administrator    Torek, 15 Februar 2011 15:15    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 
Za dodenarnica_2brih 600 evrov lahko zdaj kupite denarnico, ki bo svojo vsebino razkrila samo vam. Karbonska denarnica z usnjeno notranjostjo in zaponko za bankovce iz nerjavečega jekla Dunhill London ima varnostno ključavnico, ki je na silo ni mogiče odpreti.
Odklene jo le prstni odtis lastnika. Vgrajen ima tudi Bluetooth alarm, ki vam sporoči krajo, čim se denarnica oddalji od vašega telefona za več kot pet metrov. Kar pomeni, da je zjutraj ne boste več pozabili na pultu in brez nje odšli v službo. Razen seveda, če boste tam pozabili tudi svoj mobilni telefon.
Zadnjič posodobljeno ( Torek, 15 Februar 2011 15:21 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si