Javni razpis za sofinanciranje izobraževanja odraslih v letu 2011
Prispeval Administrator    Torek, 15 Februar 2011 14:36    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
Ministrstvo za šolstvo in šport, 16.2.2011eNovice_picture13
Informativni dan za javni razpis za sofinanciranje izobraževanja odraslih v letu 2011


V sredo, 16. 2. 2011, od 9. do 11. ure bo Ministrstvo za šolstvo in šport organiziralo informativni dan za vse potencialne prijavitelje, v veliki sejni dvorani ministrstva, Masarykova 16, 1000 Ljubljana.  

Razpisnik: Ministrstvo za šolstvo in šport
Datum objave: 9.2.2011
Rok za oddajo: 25.2.2011
Predvidena višina sredstev:
Predmet razpisa: Sofinanciranje splošnih neformalnih programov izobraževanja odraslih v šolskem letu 2010/2011.
Razpisno dokumantacijo lahko najdete tukaj.
Zadnjič posodobljeno ( Torek, 15 Februar 2011 14:49 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si