Osebni računalnik za vsak žep
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 31 Januar 2011 15:43    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

CompuLab je predstavil svoj najmanjši in najbolj energetsko učinkovit mini-PC doslej. 5,1 x 3,7 x 0,6-palčni (130 x 95 x 15mm) Trim-Slice naj bi bil omogočal bogato multimedijsko uporabnost in kjub precej manjši porabi energije omogočal enakovredno uporabniško izkušnjo običajnim PCjem.
Preberite več

OS_1

 

OS_2

OS_3

OS_4

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 31 Januar 2011 15:51 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si