Nekaj zanimivih idej za kreativna novoletna darila
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 27 December 2010 20:23    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 5
SkromnoOdlično 

Oglejte si nekaj najbolj priljubljenih inovacij, ki so v trgovine prišle v 2010.

Mala črna »knjižica«

darilo_1

Hit letošnjega leta vsekakor predstavlja tablični računalnik ali kratko tabličnik. Zmogljiva in trpežna napravica, uspešen hibrid računalnika in knjige. Njegova najbolj priljubljena predstavnika sta bila v 2010 Applov iPad in Samsungov Galaxy Tab. Tabličnik bo primerno darilo tako za zapečkarje kot za pustolovce, saj ga enako učinkovito lahko uporabljate za prebiranje knjig ali kot navigacijski sistem GPS.

Roboscooper

darilo_2Poznate koga, ki obožuje prirejanje zabav? Potem mu bo pomoč pri pospravljanju prišla še kako prav. Podarite mu WowWee-jevega elektronskega pomočnika Roboscooper-ja, ki nikoli ne bo vihal nosu nad pobiranjem smeti. Če že ne bo v veliko pomoč bo pa vsaj v veselje.

 

 

 

Eton SCORPION

darilo_3Če kupujete darilo za avanturista potem bo Eton SCORPION zanj prava izbira. Vsestranski popotni družabnik, ki v sebi združuje USB polnilec telefona, digitalni radio, frekvenco ameriške NOAA vremenske postaje, vgrajeno LED svetilko in ga je mogoče polniti kar na tri načine: s pomočjo sončnih celic, ročnim dinamom ali preko vtičnice. Morda bo prav to darilo nekoč vašemu prijatelju rešilo življenje.

 

 

 

Dysonov ventilator brez vertnice

darilo_4Z mislimi na toplejše dni lahko podarite napravico, ki bo vsekakor navdušila goste. Ventilator, ki niti približno ne izgleda kot ventilator.

 

 

 

 

Telovadnica v pisarni

darilo_5Če je med vašimi najdražjimi deloholik, ki nikakor ne najde časa, da bi ohranjal telesno kondicijo, bo tole darilo rešilo njegovo težavo. GymyGym je ergonomičen pisarniški stol, hkrati pa fitness naprava s pomočjo katere lahko opravite celovit trening brez da bi zapustili svojo pisarniško mizo.

Preberite več predlogov za nakup.

Oglejte si tudi 10 inovacij, ki pa jih ne boste še tako kmalu našli v trgovinah.

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 27 December 2010 20:50 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si