Dan akreditacije 2010
Prispeval Administrator    Petek, 12 November 2010 13:30    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Vabimo vas, da se pridružite številnim udeležencem največjega slovenskega strokovnega posvetovanja o akreditaciji. Letošnji Dan akreditacije bo v sredo, 1. decembra 2010, na zdaj že tradicionalnem prizorišču - v prijetnem okolju kongresnegaimage_23_l centra na Brdu pri Kranju.

Poleg predstavitve ključnih novosti v sistemu in postopkih akreditiranja so med poudarki letošnjega Dneva akreditacije tudi teme o obvladovanju opreme in usposabljanju, v času zaostrenih gospodarskih razmer pa bo gotovo zelo prav prišlo tudi znanje o tem, kako racionalno, a učinkovito zagotavljati izpolnjevanje nekaterih zahtev za akreditacijo. O tem, kaj se po uveljavitvi Uredbe o akreditaciji dogaja v "akreditacijski" Evropi, nas bo seznanil predstavnik Evropskega združenja za akreditacijo (EA). Srečanje in odmore izkoristite tudi kot edinstveno priložnost za izmenjavo izkušenj in razgovor z udeleženci in predavatelji.

Informacije o programu in organizaciji dogodka so vam na voljo v priloženem vabilu in prijavnici ter na spletni strani SA.

Priponke:
Prenesi to datoteko (prijavnica-da10.pdf)Prijavnica DA 2010[ ]844 Kb
Prenesi to datoteko (program-da10.pdf)Program DA2010[ ]931 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Petek, 12 November 2010 13:33 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si