Evropska podjetniška mreža (EEN): Poslovne priložnosti za podjetja v novembru 2010
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 23:00    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

V priponki sporočila si oglejte pregled poslovnih priložnosti za mala in srednje velika podjetja (dokument: Poslovne priložnosti za November 2010 1.pdf) in najnovejše tehnološke ponudbe in povpraševanja (dokument: Tehnološke ponudbe in povpraševanja za November 2010 1.doc) podjetij in raziskovalnih institucij iz Evrope in ostalega sveta.poslovna_priloznost

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 23:08 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si