Javni razpis za sofinanciranje izdajanja poljudno-znanstvenih periodičnih publikacij v letu 2011
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 22:02    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Naziv: Javni razpis za sofinanciranje izdajaimage_26_lnja  poljudno-znanstvenih periodičnih publikacij v letu 2011 (oznaka: JR11-PPP-2011)
Razpisnik: Javna agencija za knjigo Republike Slovenije
Predmet javnega razpisa: Sofinanciranje izdajanja periodičnih publikacij s poljudno-znanstveno vsebino, ki so pomembne za prenos spoznanj v izobraževanje; izdajanja  poljudno-znanstvenih  periodičnih  publikacij,  namenjenih  širjenju  ter dvigu splošne znanstvene kulture.
Rok za oddajo prijav: 29.11.2010
Več o razpisu preberite tukaj.

Preberite več.

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 22:07 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si