Brezplačna svetovanja na tehnološkem stičišču
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 21:35    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

JAPTI v sodelovanju z Enterprise Europe Network organizira prvo sticisceTehnološko stičišče v sklopu 5. Slovenskega foruma inovacij. Namen tehnološkega stičišča je omogočiti strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno.

Na JAPTI-ju so pripravili nabor več kot 20 visoko specializiranih in izkušenih tehnoloških svetovalcev, ki vam bodo 2. in 3. decembra 2010  na enournih sestankih pomagali rešiti konkretne tehnične probleme, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope ali pa vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji. Cilj tehnološkega stičišča je odgovoriti na konkretna vprašanja glede novih tehnoloških idej in njihove izvedbe, uporabe novih materialov, procesov, načinov testiranja in izdelave prototipov ter vsa ostala tehnična vprašanja za katera ne poznate odgovorov.


Strokovnjaki so iz področij avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije. Seznam strokovnjakov boste našli tukaj, kjer si lahko ogledate njihove profile ter se prijavite na individualni sestanek.


Prijava v tehnološko stičišče je možna do vključno 30. novembra 2010 oz. do zasedenosti prostih terminov in poteka preko portala Forum inovacij. Povezava


Dodatne informacije: Če želite dodatne informacije, lahko pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 21:43 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si