Vabilo na izobraževanje za mednarodno poslovanje
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 21:09    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

JAPTI v letu 2011 nadaljuje s četrto generacijo izobraževanja za mednarodno poslovanje. japtiIzvaja ga skupaj z ITM Worldwide Foundation in Swedish Trade Council ter s svetovno priznanimi predavatelji.

Kaj je Komu je namenjen program ITM?
Predvsem mlajšim, zaposlenim na izvoznih oddelkih v malih in srednje velikih podjetjih.

Kaj je program ITM?
Je kombinacija akademskega in zelo praktičnega izobraževanja na področju mednarodne trgovine.

Potek programa ITM:
Udeleženci programa bodo svoje delo v podjetju postopno, aktivno združevali s strokovnim usposabljanjem, ki bo izpeljano v obliki štirih dvodnevnih delavnic, mednarodnimi seminarji z odličnimi tujimi predavatelji (8 dni) in lokalnimi seminarji (2 dni). Končni rezultat izobraževanja bo strokovno pripravljen dokument, ki bo prevetril poslovno strategijo vašega podjetja. To bo nov izvozni načrt, podlaga za dobro premišljen in učinkovit vstop podjetja na tuje trge.

Več si preberite v vabilu v prilogi spodaj oziroma tule.
Prijavnico pošljite do ponedeljka, 15. novembra 2011 na naslov Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije, Sektor za internacionalizacijo, »Program ITM«, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana.

Več informacij o izvedbi programa v letu 2010 ter utrinkih izobraževanj ITM 2010, lahko najdete tukaj.

Dodatne informacije:
Milanka Jakopič,  tel: 01 5891 872, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Mateja Jarc, tel: 01 5891 880, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Priponke:
Prenesi to datoteko (ITMvabilo2011.doc)Vabilo ITM + Prijavnica[ ]1630 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 21:29 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si