Ministrstvo za gospodarstvo: PREODSTAVITEV GROZDA OBRAMBNE INDUSTRIJE SLOVENIJE, O ZVEZI NATO
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 19:23    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

Gospodarsko interesno združenje Grozd obrambne industrije Slovenije je 3.11.2010 natoorganiziralo predstavitev, z namenom seznanitve podjetij o možnostih slovenskih podjetij za dobavo svojih izdelkov in storitev zvezi Nato in sodelovanja na njenih razpisih. Na predstavitvi je aktivno sodelovalo tudi Ministrstvo za gospodarstvo, Direktorat za ekonomske odnose s tujino, ki je podalo informacijo o razpisih zveze Nato in vpisu v register dobaviteljev Nato agencij. Predstavitev dobite v priponki spodaj!

Priponke:
Prenesi to datoteko (NATO.ppt)Nato predstavitev[ ]507 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 21:28 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si