Seminarji - Nastopanje v javnosti
Prispeval Administrator    Petek, 01 Oktober 2010 06:45    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 
NASTOPANJE V JAVNOSTI

image_7_mIzvajalka: Danila MOKOREL OMEROVIČ, mag. Hedvika HVALA DERMOL (Zmorem

Trajanje: 7 pedagoških ur

Kotizacija: 87,63 EUR (n.p.u.) / 104,32 EUR (drugi)

Namenjen je: vodilnim in vodstvenim javnim uslužbencem.

Cilji: pridobiti in poglobiti teoretična spoznanja o komuniciranju, ovirah pri komuniciranju in njihovem premagovanju ter javnem nastopanju; praktično se usposobiti za javno nastopanje.

Vsebina: komunikacija in njen namen; motnje komuniciranja; govorica telesa; ovire pri komuniciranju; javno nastopanje; načrtovanje in priprava javnega nastopa; premagovanje treme, praktični primeri javnih nastopov.

Kontaktna oseba: Dimitrij KOMIC, 01/478 85 23, 01/478 85 23, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 06:51 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si