Javni razpis "Mladi raziskovalci iz gospodarstva - generacija 2010"
Prispeval Administrator    Petek, 01 Oktober 2010 06:20    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
JAVNI RAZPIS "MLADI RAZISKOVALCI IZ GOSPODARSTVA - GENERACIJA 2010"

Osnovne informacije o razpisu:image_21_l
Razpisnik:
Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo

Datum objave: 24.09.2010

Predmet javnega razpisa: Predmet javnega razpisa je sofinanciranje stroškov, povezanih z raziskovalnim delom mladih raziskovalcev in raziskovalk iz gospodarstva do pridobitve naslova doktor znanosti.

Datum objave: 24.9.2010
Rok za oddajo: 29. 10. 2010 do 12h.
Predvidena višina sredstev: 20.423.529,00 EUR
Višina sofinanciranja: Upravičeni stroški se sofinancirajo do 100%

Besedilo razpisa lahko najdete tukaj.

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 06:24 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si