Javni razpis za sofinanciranje mednarodnih projektov na področju učinkovite rabe in obnovljivih virov energije
Prispeval Administrator    Petek, 01 Oktober 2010 06:15    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MEDNARODNIH PROJEKTOV NA PODROČJU UČINKOVITE RABE IN OBNOVLJIVIH VIROV ENERGIJE

Osnovne informacije o razpisu:image_24_m
Razpisnik: Ministrstvo za gospodarstvo

Datum objave: 24.09.2010

Predmet javnega razpisa: Predmet razpisa je sofinanciranje mednarodnih projektov, ki se izvajajo v okviru programa »Inteligentna energija – Evropa« in podpirajo prenos in izvajanje direktiv, izvajanje nacionalnih akcijskih načrtov in ustanavljanje lokalnih energetskih agencij na področju učinkovite rabe in obnovljivih virov energije. Sofinanciranje se nanaša na del projektov, ki ga izvajajo organizacije iz Slovenije.

Rok za oddajo prijav: 08.10.2010 do 15. ure

Višina sredstev: v letu 2010 predvidena sredstva v višini do 160.000 EUR .

Podrobnejše besedilo razpisa lahko najdete v priponki tega sporočila spodaj.

Preberite več

Priponke:
Prenesi to datoteko (Razpis_obnovljivi_viri.pdf)Razpis obnovljivih virov[ ]205 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 06:24 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si