Javni razpis za sofinanciranje usposobitve zavodov in razvojnih centrov v kmetijstvu v letu 2010
Prispeval Administrator    Petek, 01 Oktober 2010 05:30    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 2
SkromnoOdlično 
JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE USPOSOBITVE ZAVODOV IN RAZVOJNIH CENTROV V KMETIJSTVU V LETU 2010

Osnovne informacije o razpisu:image_23_lRazpisnik: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS

Datum objave: 17.09.2010

Predmet javnega razpisa: Predmet javnega razpisa je sofinanciranje usposobitve zavodov in razvojnih centrov v kmetijstvu v letu 2010. Sredstva so namenjena za sofinanciranje usposobitve posestev, obratov in učnih delavnic biotehniških, kmetijskih, vrtnarskih, gozdarskih, veterinarskih in živilskih srednjih in višjih strokovnih šol ter fakultet in raziskovalno – izobraževalnih centrov v kmetijstvu.

Rok za oddajo prijav: 08.10.2010

Višina sofinanciranja: Delež dodeljenih nepovratnih sredstev znaša do 50 odstotkov priznane višine stroškov programa. Najvišja možna višina dodeljenih sredstev na posamezno vlogo je 30.000 EUR.

Višina sredstev: 205.573 EUR

Podrobnejše besedilo razpisa lahko najdete v priponki tega sporočila spodaj.

Preberite več

Priponke:
Prenesi to datoteko (Razpis_zavodi_v_kmetijstvu.doc)Razpis zavodov v kmetijstvu[ ]50 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 05:49 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si