Javni razpis za sofinanciranje pedagoškega ali raziskovalnega sodelovanja tujih državljanov v Sloveniji v letih 2010 in 2011
Prispeval Administrator    Petek, 01 Oktober 2010 05:22    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PEDAGOŠKEGA ALI RAZISKOVALNEGA SODELOVANJA TUJIH DRŽAVLJANOV V SLOVENIJI V LETIH 2010 IN 2011

Osnovne informacije o razpisu:image_21_l Razpisnik: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije

Predmet javnega razpisa: Sofinanciranje tujih gostujočih znanstvenikov v Republiki Sloveniji za dva do dvanajstmesečno pedagoško sodelovanje ali tri do dvanajstmesečno raziskovalno sodelovanje na vseh strokovnih in znanstvenih področjih v letih 2010 in 2011.

Rok za oddajo prijav: 29.10.2010

Višina sofinanciranja: 1.500,00 EUR mesečno za vsak mesec trajanja pedagoškega ali raziskovalnega sodelovanja tujega državljana Republiki Sloveniji.

Podrobnejše besedilo razpisa lahko najdete v priponki tega sporočila spodaj.

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 05:46 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si