Spremljanje in ocenjevanje delovne uspešnosti zaposlenih
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:50    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

SPREMLJANJE IN OCENJEVANJE DELOVNE USPEŠNOSTI ZAPOSLENIH
Izvajalka:
Janja Reboljist1_5916598-networkTrajanje: 7 pedagoških ur
Kotizacija: 100,15 EUR (n.p.u.) / 116,84 EUR (drugi)
Cilji: Seznaniti vodje z metodami sistematičnega spremljanja in ocenjevanja delovne uspešnosti zaposlenih z instrumenti, ki jih predpisujeta uslužbenski in plačni sistem.
Vsebina: Sodobni pristopi pri obravnavanju uspešnosti javne uprave; pravne podlage za uvedbo ocenjevalnega sistema v javno upravo; tehnike in metode ocenjevanja delovnih dosežkov uradnikov in ocenjevanje kompetenc; pogoji za uspešno uvedbo sistema ocenjevanja v organe javne uprave; napredovanja in podeljevanja priznanj v praksi; letni razgovor kot element spremljanja uradnikovega dela in kariere.
Koordinatorica: Sandra SEKETIN LESTAN, tel. 01 478 85 22, 01 478 85 22, e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. :

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 01 Oktober 2010 06:53 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si