Seminarji - Tehnike pogajanj
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:48    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

TEHNIKE POGAJANJ
Izvajalec:
Tanja METELKO LISEC (Concordia), Rudi TAVČARist1_5916598-network
Trajanje: 7 pedagoških ur
Kotizacija: 133,53 EUR (n.p.u.) / 150,23 EUR (drugi)
Namenjen je: vodilnim in vodstvenim javnim uslužbencem.
Cilji: naučiti se pravih tehnik spoznavanja interesov in motivov nasprotne strani ter izluščiti njihove prednosti in slabosti; ugotoviti, kdaj je sporazum možen, kako opredeliti bistvo problemov, kako premagati ugovore in doseči dogovor; spoznati sebe, lastne interese, ki se jih želi zadovoljiti v pogajanjih, ter lastne prednosti in slabosti, ki vplivajo na izid pogajanj.
Vsebina: priprava na pogajanje (razumevanje procesa odločanja in teorija motivov, vloga razuma in čustev, samoanaliza osebnostnih lastnosti); pomembnost pravih informacij (načrtovanje poteka in zbiranja informacij, postavljanje vprašanj, načrtovanje predstavitev); komuniciranje med pogajanjem (ustvarjanje ugodne klime, zavestno poslušanje, tipi sporočil, besedno in nebesedno sporazumevanje, medkulturne razlike v komuniciranju, samoanaliza lastnega obnašanja); pogajalske strategije in taktike.
Kontaktna oseba: Dimitrij KOMIC, 01/478 85 23, 01/478 85 23, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. :

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 20 September 2010 09:52 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si