Seminarji - Intenzivni tečaj poslovne angleščine
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:46    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

INTENZIVNI TEČAJ POSLOVNE ANGLEŠČINE
Lokacija:
CPU, Ljubljanaist1_5916598-network
Vrsta dogodka: Seminar
Organizator: CPU, Center za poslovno usposabljanje
Kontakt: Urša Mekiš, T.: 01 5897 651, 01 5897 651, E.: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Termin: 30. september 2010 - 11. november 2010 - 6 dni - skupaj 27 pedagoških ur + trimesečni dostop do gradiv v spletni učilnici
"    GZS - CPU Ljubljana: 30. 9., 7. 10., 4. 11., 11. 11. 2010 in
"    Hotel Radin**** Radenci: 1. 10. in 2. 10. 2010.
Kratek opis dogodka: Usposabljanje organiziramo v sodelovanju z  Inštitutom za jezike in tuje poslovne jezike Ekonomsko poslovne fakultete v Mariboru. V sproščenem okolju, odmaknjenem od vsakdanjega stresa, kombiniran z blok seminarji in učenjem prek interneta.

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 20 September 2010 09:47 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si