Seminarji - Kaj vse morajo vedeti davčni zavezanci
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:39    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

KAJ VSE MORAJO VEDETI DAVČNI ZAVEZANCI da v praksi PRAVILNO uporabljajo pravila obračunavanja DDV na podlagi vseh SPREMEMB in DOPOLNITEV ZDDV-1 in pravilnika o njegovem izvajanju
Lokacija:
CPU, Ljubljanaist1_5916598-networkVrsta dogodka: Seminar
Organizator: CPU, Center za poslovno usposabljanje
Kontakt: Grega Sodja, T.: 01 5897 663, 01 5897 663, E.: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Kratek opis dogodka: Na seminarju bodo spremembe zakona in pravilnika podane na preprost in razumljiv način, in sicer z navedbami posameznih primerov iz prakse, pri tem pa bodo slušateljem obrazložena tudi na uradna stališča DURS. Še posebej se bomo posvetili tudi reševanju težav na področju DDV, s katerimi se davčni zavezanci vsakodnevno srečujejo pri svojem delu.
Udeležencem bo podana tudi informacija v zvezi s spremembami in dopolnitvami Zakona o davku na motorna vozila, ki se uporabljajo od 1.3.2010 naprej.

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 20 September 2010 09:42 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si