Seminarji - Za mala in mikro podjetja - priprava investicijske dokumentacije
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:37    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

ZA MALA IN MIKRO PODJETJA - PRIPRAVA INVESTICIJSKE DOKUMENTACIJE
Lokacija:
CPU, Ljubljanaist1_5916598-networkVrsta dogodka: Seminar
Organizator: CPU, Center za poslovno usposabljanje
Kontakt: Darja Kuhar, T.: 01 5897 658, 01 5897 658, F.: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Termini: 21., 23. in 27. september 2010, od 15.30 19.00 ure.
Kratek opis dogodka: Večina ljudi ima odpor pred urejanjem papirjev. Še posebej takšnih, za katere ne veste, kaj vanje napisati. Da vam to olajšamo, smo pripravii praktični seminar, kjer boste ob pomoči izkušene bančnice takšen načrt lahko tudi pripravili.

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 20 September 2010 09:41 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si