Poslovni dogodki
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 20 September 2010 09:03    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
Datum: Poslovni dogodki:
11.10.2010

10. DAVČNO-FINANČNA KONFERENCA
Poznavanje davčne problematike je temeljni pogoj za uspešno poslovanje gospodarskih subjektov. Na letošnji  jubilejni, 10. davčno-finančni konferenci  boste tako lahko izvedli kakšne finančne učinke imajo in bodo še imele (napovedane) spremembe na davčno-finančnem področju na razvoj gospodarstva. Organizatorji vas bodo v vsebinsko zaokroženih sekcijah popeljali skozi vsa aktualna davčno-finančna področja:
1. novosti davčne zakonodaje
2. aktualna vprašanja izvajanja davčne zakonodaje v praksi
3. davčno-finančno prestrukturiranje
4. računovodsko-davčni izkazi družb
5. davki v mednarodnem poslovnem okolju.

Potrebna je pisna prijava najkasneje štiri dni pred dogodkom. Več informacij boste našli tukaj, prijavite pa se lahko tukaj.

 Oglejte si celoten nabor zanimivih dogodkov v celi novici! >>

11.-15.10. 2010

INFORMACIJSKA DRUŽBA 2010, 13. mednarodna multikonferenca bo letos potekala od 11.-15. oktobra na Institutu "Jožef Stefan", na Jamovi cesti 39 v Ljubljani. IS 2010 bo omogočila raziskovalcem, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe. Multikonferenco bodo sestavljale skrbno izbrane konference. Katere, si lahko ogledate tukaj.Več preberite tukaj.

21.10.2010

DOGODEK: Transport in okolje v EU-projektih
TERMIN: 21. 10. 2010
LOKACIJA:Portorož
OPIS: Luka Koper, d. d., v sodelovanju z UP Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper organizira dogodek, namenjen predstavitvi okoljskih in transportnih projektov.
DODATNE INFORMACIJE: Luka Koper, d. d., Miha Kalčič, MBA, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , Martina Gržančić, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

26.-27.10.2010

DOGODEK: Kooperacijsko srečanje Global Connect 2010
TERMIN: 26.-27. 10. 2010
LOKACIJA: Stutgart, Nemčija
OPIS: Kooperacijsko srečanje Global Connect 2010 je dogodek, na katerem se bodo srečala mednarodna proizvodna in storitvena podjetja s področij gradbeništva in okoljskih tehnologij.
DODATNE INFORMACIJE: Mariborska razvojna agencija, Peter Ekart, tel.: 02/333-13-02, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
PODROBNOSTI O DOGODKU: http://www.b2fair.com/

28.10.2010

DOGODEK: Regionalno srečanje nacionalnih kontaktnih točk 7. okvirnega programa z mrežo Enterprise Europe Network
TERMIN: 28. 10. 2010
LOKACIJA: Ljubljana
OPIS: Slovenski konzorcij mreže Enterprise Europe Network organizira srečanje, namenjeno predstavitvi smernic in primerov dobrih praks sodelovanja med mrežo Enterprise Europe Network in nacionalnimi kontaktnimi točkami.
DODATNE INFORMACIJE: GZS, Simona Rataj, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 08 Oktober 2010 02:27 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si