MJU: Javni razpis za spodbujanje in razvoj nevladnih organizacij in civilnega dialoga za obdobje 2010-2012 za kompetenčne centre
Prispeval Administrator    Ponedeljek, 30 Avgust 2010 18:45    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Na Ministrstvu za javno upravo so razglasili objavo javnega razpisa za sofinanciranje projektov horizontalnih mrež nevladnih organizacij (NVO), regionalnih NVO stičišč ter vsebinskih mrež NVO na nacionalni ravni in je razdeljen v tri sklope:

– sklop 1: Sofinanciranje projektov horizontalnih NVO mrež na nacionalni ravni – to so nevladne organizacije, ki združujejo več NVO z različnimi področji delovanja.V okviru sklopa 1 bo financiran samo 1 projekt.

– sklop 2: Sofinanciranje projektov regionalnih NVO stičišč – to so nevladne organizacije, ki združujejo več NVO z različnih področij delovanja in delujejo na regionalni ravni;

– sklop 3: Sofinanciranje projektov vsebinskih NVO mrež na nacionalni ravni – sem sodijo nevladne organizacije, ki združujejo NVO istih vsebinskih področij delovanja ali je njihovo delovanje omejeno na določeno ciljno skupino (otroci, starejše osebe).

Preberite več

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 31 Avgust 2010 12:03 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si