LD Mlinše
PDF natisni E-pošta
Lovska družina Mlinše:

Ime društva in Logotip:

Lovska družina

Mlinše

ld-mlinse

Sedež društva:  

LD Mlinše - Lovska družina Mlinše

Mlinše 18

SI-1411 Izlake

Slogan društva:

Lovska družina Mlinše

Kratek opis društva:

Lovska družina Mlinše

Ključne dejavnosti:

Lovske dejavnosti

Naši člani so usposobljeni na področju:

Lova

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Lovska družina Mlinše

Kontakt:

Predsednik:

Član:

Smrkolj Matjaž

Matija Klopčič

Telefon:

Faks:

+386 1 2571 173

+386 1 256 57 82

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Spletna stran:

[/]

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si