ZSIRPNRS
PDF natisni E-pošta
Združenje sodnih izvedencev za raziskave prometnih nezgod Slovenije: Izvedenci za analizo prometnih nezgod so organizirani v Združenju sodnih izvedencev za raziskavo in analizo prometnih nezgod Republike Slovenije.

Ime društva in Logotip:

Združenje sodnih izvedencev 

za raziskave prometnih

nezgod Slovenije

zsirpnrs

Sedež društva:  

ZSIRPNRS - Združenje sodnih izvedencev za raziskave prometnih nezgod Slovenije

Aškerčeva 6

SI-1000 Ljubljana

Slogan društva:

Izvedenci za analizo prometnih nezgod so organizirani v Združenju sodnih izvedencev za raziskavo in analizo prometnih nezgod Republike Slovenije.

Kratek opis društva:

Vizija
Izvedenci za analizo prometnih nezgod so organizirani v Združenju sodnih izvedencev za raziskavo in analizo prometnih nezgod Republike Slovenije, ki je tudi članica EVU (European Association for Accident Research and Analysis).

Projekti
 - dodatna izobraževanja na seminarjih
 - udeležba na letnih kongresov EVU in kongresih za Globalno varnost

Ključne dejavnosti:

izobraževanja

udeležba na kongresih

izvedenost za raziskave prometnih nesreč

Naši člani so usposobljeni na področju:

Vseh zgoraj naštetih dejavnosti

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Združenje sodnih izvedencev za raziskave prometnih nezgod Slovenije

Kontakt:

Predsednik:

prof. dr. Ivan Prebil

Telefon:

Telefon:

+386 1 477 15 08

+386 1 477 11 80

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Spletna stran:

[/]

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si