Arhiv

Filter 

  • Evropska podjetniška mreža (EEN): Poslovne priložnosti za podjetja v novembru 2010

    V priponki sporočila si oglejte pregled poslovnih priložnosti za mala in srednje velika podjetja (dokument: Poslovne priložnosti za November 2010 1.pdf) in najnovejše tehnološke ponudbe in povpraševanja (dokument: Tehnološke ponudbe in povpra...
  • Dogodki

    Datum: Poslovni dogodki: 11.-12. 11. 2010 Mednarodni kongres finančnikov, računovodij in davčnikov v Hotelu Golf na Bledu, Oglejte si program kongresa in seznam gostov ter predavateljev, prijavite pa se lahko tukaj. 30. 11.-3. 12....

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si